Vrijdragende poorten

Poorten vormen de toegang tot een terrein en zijn dan ook meestal de cruciale schakel in de omheining. Strak Hekwerken heeft zich gespecialiseerd in het plaatsen van zware vrijdragende schuifpoorten, met een hoge betrouwbaarheid en levensduur.

Vrijdragende schuifpoorten zijn leverbaar tot 10 meter doorrijbreedte en in vele hoogten. Ze worden voorzien van een tweede onderbalk voor meer stabiliteit. De spijlen hebben een diameter van 26 milimeter h.o.h. 150. De maten van de kokers en de wanddikte van het ijzer zijn in verhouding tot de doorrijbreedte uitgevoerd.

Deze poorten zijn ideaal voor productiebedrijven, fabrieken, bedrijfsterreinen, opslagterreinen en autobedrijven. Onze poorten kunnen worden voorzien van een automatisch openings- en sluitingssysteem. Deze zijn ontwikkeld door Ditec.

In verband met de sterk wisselende schommeling van de staalprijzen is het voor ons onmogelijk prijzen op deze website prijzen te noemen. Voor een actuele offerte stuurt u ons eenvoudig een e-mail, waarna wij u een eerlijke prijs zullen bedingen.