Sierhekwerk op maat.

Een standaard hekwerk is goed en functioneel, maar een hekwerk en/of poort naar eigen ontwerp is en blijft natuurlijk het mooiste. Altijd al een eigen smaak gehad, of bijvoorbeeld uw eigen familiewapen willen terugzien in uw entree? Wij realiseren uw persoonlijke wensen.

Een moderne of een authentieke smeedijzeren poort of hekwerk, in principe is alles mogelijk. We maken gebruik van oude technieken, maar ook van moderne machines, waardoor wij van alle markten thuis zijn en iedere vorm kunnen creëren. Vertel uw wensen en ideeën en wij maken er een exclusief stuk werk van. U kunt uw eigen ontwerp of een voorbeeld van foto of tekening gebruiken, of ons u wensen laten uitwerken. Hiervoor nemen we graag tijd in een bezoek aan huis.

Speciaal is dat wij het hekwerk ook kunnen leveren met vierkante spijlen in de kokermaat 25 x 25 en 20 x 20. Dit is bijvoorbeeld mooi te verwerken in een gewalst hekwerk. In verband met de sterk wisselende schommeling van de staalprijzen is het voor ons onmogelijk om op onze website prijzen te noemen. Voor een actuele offerte stuurt u ons eenvoudig een e-mail, waarna wij u een eerlijke prijs zullen bedingen.